20 October 2009

Vill ha:)

Idag har jag testat min maskin på en Grace Quilting Frame. Det var jätteroligt. Jag trodde inte den skulle vara så lätt att köra på, men det gick jättebra. Jag ska få plats med den någonstans i huset. Om inte annat får jag väl hiva ut soffan eller så, ha ha:)

Jag ska köpa en symaskin som jag bara ska ha till quiltningen. Finns det någon som har något tips? Jag vet att Husqvarna har Mega quilter, Pfaff har Grand quilter och Janome har 1600 Pro men jag vet inte vilken maskin som är "bäst".

6 comments:

 1. Ja, hiva ut soffan om det behövs :) Det hade jag gjort.

  ReplyDelete
 2. Åh vad bra att du börjat köra på din. Då kan jag få lite tips av dig när jag kommer igång med min. Det låter som du haft roligt. Jag tänker ha min Janome 6600 till Gracien. Det är ju inte nån raksömsmaskin men den har samma mått som 1600 så det ska nog gå bra.
  Elna i Romelanda

  ReplyDelete
 3. Om jag bott ensam hade soffan rykt, men nu har jag en make och några söner som behöver någonstans att sitta.

  Jag har bara provkört Grace hos den kvinna jag ska köpa den av. Den är inte hemma ännu, suck:( Annars hade jag kunnat hålla på hela natten:))
  Jag vill kunna använda min Husqvarna till att sy och brodera så det blir antingen en Mega quilter eller en Janome 1600 till Grace.

  ReplyDelete
 4. Jag håller med Annika, soffan hade rykt!
  Ha det finast Camilla

  ReplyDelete
 5. Ja ut med soffan bara, familjen kan gott sitta på golvet framför teven. :)

  ReplyDelete
 6. Jag får se om jag kan ordna det utan att kasta ut soffan. Det är inte första gången jag möblerar om, så det ska nog fixa sig till slut:)

  ReplyDelete